joi, august 16, 2012

Catering raw.z - termeni, conditii, livrari & more

ziua buna!
aceasta postare este un copy-paste al termenilor si conditiilor de comanda / abonare / livrare pentru pranzul zilnic preparat si livrat de raw.z.


Va reamintesc cateva dintre particularitatile gatitului mieu:
  • aproximativ 50% din fructele si legumele pe care le folosesc sunt organice, nestropite cu nimic fara, insa, a avea certificare bio
  • 40% dintre fructe si legume sunt cumparate de la piata (evitam supermarket-ul pe cat posibil)
  • folosesc multe ierburi aromate proaspete care sunt, pe cat de gustoase pe-atat de miraculoase
  • folosesc buruieni si ierburi salbatice oricand pot procura astfel de minunate leacuri (de cele mai multe ori culese cu mainile mele sambata / duminica)
  • semintele si cerealele pe care le folosim sunt in proportie de 80% organice
  • nucile si alunele folosite nu sunt organice dar sunt intotdeauna hidratate in conformitate cu specia lor (migdalele 12 ore, nucile romanesti 24 de ore, etc)
  • atunci cand deshidratez, temperatura de deshidratare nu depaseste 42 grade celsius (pastrand intacte enzimele, vitaminele si tot restul nutrientilor)
  • uleiurile pe care le folosesc (masline, porumb, dovleac, in, etc) sunt organice si presate la rece
  • reduc tot mai mult, de la saptamana la saptamana, cantitatea de caju pe care-o folosesc pentru a prepara mancaricile voastre (in Romania nu exista nici o sursa de caju crud - tot caju-ul pe care-l cumparati, desi scrie "crud" pe el, nu este astfel, este aburit la temperaturi foarte mari)
  • maresc, pe zi ce trece, proportia de legume si fructe autohtone folosite si o diminuez pe cea de fructe si legume exotice (pentru ca autohton e cel mai bun pentru corpul nostru de romani :), incercand totodata sa pastrez si dezvolt exotismul retetelor :)
  • respect tot mai mult (dar si mai gustos) regulile de combinare optima a principiilor alimentare (in raw food), in timp ce pastrez si deliciosenia mancaricilor pe care le primiti
Va reamintesc cateva dintre particularitatile modalitatilor de abonare, livrare si plata:

Incurajam abonarea! 
Adica, daca tu faci un commitment :) catre raw.z si raw food, facem si noi unul catre tine si iti acordam urmatoarele reduceri de "cursa lunga":
  • 10% reducere pentru abonament saptamanal (adica 5 pranzuri; nu ne influenteaza aventualele plecari din tara/bucuresti, reportam pentru data intoarcerii :), comandat si achitat pentru toata saptamana - adica 30 lei / menu, adica 150 lei lei / saptamana (menu pranz); la acest pret se adauga costul livrarii (6 lei * 5 livrari = 30 lei / saptamana); total general 180 lei / saptamana.
  • 10% reducere pentru abonament cina comandata si achitata in avans (similar pranz) - adica 25,2 lei / menu, adica 126 lei / saptamana (menu cina); la acest pret se adauga costul livrarii (6 lei * 5 livrari = 30 lei / saptamana); total general 156 lei / saptamana.
  • 12,5% reducere pentru abonament saptamanal pranz si cina (similar pranz) - adica 53,38 lei / menu, adica 267 lei / saptamana menu pranz si cina (demipensiune :P) la acest pret se adauga costul livrarii (6 lei * 5 livrari = 30 lei / saptamana); total general 297 lei / saptamana.
  • 15% reducere pentru abonament lunar (adica 20 pranzuri; nu ne influenteaza plecarile din tara/bucuresti, reportam pentru data intoarcerii :), comandat si achitat pentru toata luna - adica 28,05 lei / menu, adica 561 lei / luna (menu pranz); la acest pret se adauga costul livrarii (6 lei * 20 livrari = 120 lei / luna); total general 681 lei / luna.
  • 17,5% reducere pentru abonament lunar pranz si cina, comandat si achitat in avans - adica 50,3 lei / menu, adica 1.006,5 lei / luna (menu pranz si cina); la acest pret se adauga costul livrarii (6 lei * 20 livrari = 120 lei / luna); total general 1126 lei / luna.
Incurajam cardasia in mediu multinational! :)

Adica, daca tu impartasesti bunele tale experiente de viata raw si delicioasele tale experiente de viata raw.z printre colegii tai, primiti urmatoarele reduceri:
  • 10% reducere pentru 3 menu-uri comandate sporadic :) (adica fara abonament saptamanal), la aceasi adresa - adica 30 lei / menu, adica 90 lei / 3 menu pranz + 6 lei costul livrarii
  • 12,5%reducere pentru 6 menu-uri comandate sporadic :) la aceasi adresa - adica 28,9 lei / menu, adica 173,25 lei / 6 menu (costul livrarii achitat de raw.z)
  • 15% reducere pentru 9 menu pranz comandate sporadic :) la aceasi adresa - adica 28,05 lei / menu, adica 252 lei / 9 menu de pranz (costul livrarii achitat de raw.z)
  • 17,5% reducere pentru 12 menu pranz comandate la aceeasi adresa - adica 27,23 lei / menu, adica 328 lei / 12 menu pranz (costul livrarii achitat de raw.z)
Plasarea unei comanzi / abonarea:

Se petrece printr-un e-mail la adresa raw@rawz.ro, e-mail in care mentionati: nume, companie, telefon, adresa, produsele comandate sau tipul de abonament, ora la care vreti sa primiti mancarea si orisice alte detalii vreti sa avem in vedere.

Va amintesc ca, pentru abonamente, preluam astazi pana-n orele 14:00 comenzile voastre pentru maine (avem nevoie de timp pentru hidratare / deshidratare :)

Informatii suplimentare: 0734 283 754 (Andreea Castravete), de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 17:00.

Livrarea:
Am angajat un numar mare de livratori care sa ne asigure ca mancarea ajunge la timp si in bune conditiuni la fiecare dintre voi;
Livrarile au loc in intervalul orar 10:30 si 14:30; va rugam ca, in e-mailul de comanda sa precizati ora aproximativa (+/- 30 minute) la care doriti sa primiti mancarea.

Sper ca n-am uitat nimicuta; daca-am uitat, sigur aveti sa-mi dati voi de veste si voi reactualiza postarea.

Intre timp, stiu ca sunteti bucurosi de noile organizari si va doresc din toata inima sa va fie trupul frumos, mintea clara si isteata, sufletul usor si zambetul pe buze!

Va las acum sa contemplati ceva mancarici semnate Andreea Lazarescu in fotografii semnate Andreea Aron. 

Enjoy! Love!
Una :)
 pateu din floarea soarelui cu ardei capia si chili
 "branzica" din floarea soarelui incoltita cu rosii uscate, soia si usturoi

 supa de legume cu smantanica din caju si dovlecei marinati si uscati

 sos marinara cu rosii, rosii uscate si busuioc


 salata cu verdeturi, ierburi aromate, rosii uscate & stuff
 prajitura cu nuca si cioco
 tortulet de zmeura cu crusta din ciocolata alba



10 comentarii:

  1. Doamne, ce bine arata! Sper sa mai fiti alive pana ajung eu in RO:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebare! Daca fac abonament, se mai plateste si transportul la fiecare livrare sau e inclus in pret? Ca nu am inteles..

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Andreea, livrezi si in Ploiesti? As face abonament...pe viata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare Andreea, este vre-un mod de a ma abona la un newsletter / RSS feed de la tine?? ca sa primesc saptamanal eventual stiri despre voi :)

    Merci,
    MOnica

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Arata foarte bine! Aveti cumva publicata pe undeva reteta tortuletului de zmeura cu crusta din ciocolata alba? :) Tare mult mi-as dori reteta, daca se poate. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. livrati si acasa sau doar la companii?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, mai exista restaurantu? sau sa inchis

    RăspundețiȘtergere
  8. Livrati si in Pipera corporatista? :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe ...IASI faceti livrari? Aranjez eu curieratul rapid...Ca mi-au ramas papilele lipite de ecran. Momentan doar cochetez cu seminte incoltite si alte cruditati, dar gustul presupus si aranjamentul de aici nu le pot egala

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails